Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2012. október 31., szerda

V. Keceli Pálinka és Párlatverseny 2012.


Az V. Keceli Pálinka Ünnep 2012 november 19 - 24
Pálinka- törkölypálinka- és párlatverseny, a Dél-alföldi régió kajszibarack pálinkaverseny,
és a Bor- és pálinka- szépségverseny .


Tájékoztatjuk, hogy megrendezésre kerül a V. Keceli Pálinka Ünnep, melyre várjuk azoknak a kereskedelmi-, bér- vagy magánfőzéssel foglalkozó pálinkafőzdéknek, személyeknek a jelentkezését, akik szeretnék megmérettetni termékeiket. Hagyományaink szerint a V. Keceli Pálinka Ünnep elengedhetetlen része a gyümölcsből és a törkölyből készült pálinkák, párlatok és a Dél-alföldi régió kajszibarack pálinkáinak versenye, melynek keretében ez évben újból kiválasztásra kerül a legjobb kajszibarack pálinka. A verseny célja népszerűsíteni a kulturált pálinkafogyasztást, a gasztronómiával való összefonódást és lehetőséget teremteni a pálinkaszakma képviselőinek és fogyasztóinak, hogy ideális környezetben tudják kicserélni gondolataikat, szakmai tapasztalataikat. Szeretnénk megmutatni, hogy a pálinka ismét hozzátartozik nemzeti gasztronómiánkhoz és életérzésünkhöz, túljutva az utóbbi évtizedekben tapasztalt problémákon. Kérjük, hogy tisztelje meg rendezvényünket pálinkáinak versenyünkre történő nevezésével! Az előző évek nagy sikerére való tekintettel ebben az évben ismételten várjuk a kereskedelmi-, bérfőzdék, magánfőzők minél nagyobb számú jelentkezését versenyünkre. Pálinkáik, párlataik díjazását, minősítését a szakmai zsűri külön fogja elvégezni. Külön értékeli azt a bérfőzdét, is akinek pálinkái a legnagyobb számban vesznek részt a megmérettetésen. A kiírásban leírtaknak nem megfelelően leadott minták zsűrizésre nem kerülnek (fajtaként minimum 3-3db, 0,5-ös palackot kérünk leadni).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése