Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2016. augusztus 7., vasárnap

2016/212. elismerés



Kadarka Szőlő Ágyas Párlat 2014.


Nem nagyon valószínű, hogy sok ehhez hasonló itallal találkozhatunk a pálinka kínálati palettán. Miért is mondom mindezt? Hát elsősorban azért, mert már maga a Kadarka Szőlő és az abból készült pálinka is igencsak ritka. Nyilvánvalóan ez szőlőfajta leginkább Magyarország két területén lelhető fel Eger vidékén, és Szekszárd környékén. Az pedig már nyilvánvalóan még ritkább, hogy egy ilyen italt még saját gyümölcsének aszalványával ágyaznak be. Egy ilyen ital elkészítésénél nemcsak az íz, hanem az esztétikum elérése is a cél. Olyan férfias ital jött ezáltal létre, amely az ágyazás hatására a hölgyek számára is kiválóan élvezhetővé vált. A kadarka szőlő párlat karizmája jól harmonizál a kadarka mazsola édességével.