Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2016. július 20., szerda

2016/214. elismerése



2016/214. elismerése


Királyleányka Natúr Borpárlat 2012.


Nem igazán nevezhető ez az italunk friss párlatnak, hiszen egyike azoknak az italainknak, amelyet a kezdetekben készítettem el. Ebben az évben az ősz valami borzasztóan zsúfolt volt. Ennek az volt az oka, hogy ekkor már bérfőzde főzőmesterként tevékenykedtem, de egyben még a szőlészeti munkámat sem hagytam abba, ami azt jelentette, hogy közel napi húsz órát dolgoztam szeptember-október magasságában. Ennek okán nem igen maradt időm az elkészített borok fejtésére, ápolására, és így elhatároztam, hogy azok egy részéből is párlatot készítek. A döntés, így utólag is helyesnek bizonyult, hiszen nemcsak ezt az egy aranyat nyertem az ebből készült párlatokkal, hanem többet is. Erre a versenyre végül is azért vettem elő ismét ezt az italunkat, mert tudatosan a szőlőből készült italainkkal szerettem volna nagyot alakítani, ami szintén láthatóan sikerült is. Nagyon örültünk az újabb arany elismerésnek, amely azt is újfent bizonyította, hogy a kisüsti párlatok az évek teltével nemhogy veszítenének értékükből, hanem még finomodnak is.




2016. július 19., kedd

BÁTASZÉKI BORNAPOK 2016.



BÁTASZÉKI BORNAPOK 2016.09.09-11.



Első alkalommal kerül megrendezésre ez a program, amelyre pincészetünket is meghívták. Így szeretettel invitálok minden kedves olvasómat erre a hétvégére látogasson el ebbe a kis Tolna-megyei városba, és keresse standunkat.