Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2015. december 4., péntek

Cabernet Sauvignon Szőlő Érlelt Borseprő Párlat 2014.



Cabernet Sauvignon Szőlő Érlelt Borseprő Párlat
2014.





Még mindig a Kárpát-medenceinek nevezett Pálinkaversenyen díjazott italaink bemutatásánál tartunk, azon belül is az utolsó bronz elismerést szerzett italunkat ajánljuk figyelembe, amely szintén fahordós érlelésű, még pedig ezúttal akácfa érlelésű, amely jól illik a Sauvignon seprő illatvilágához.





2015. december 3., csütörtök

Rigóvári Cabernet franc Rozé 2015.



Rigóvári Cabernet franc Rozé
2015.


 


A teremtésben van férfi és nő, így a borokban is van száraz, valamint édes. Világos lazacszín jellemzi, szép diszkrét illattal, gyümölcsös, édes aromákkal. A valódi mámor egy átmulatni szánt éjszakán. Jól hűtve, lágyan és illatosan a legszebb formáját 8 C’-on kortyolgatva mutatja meg. Kitűnő aperitif ital, csábító beszélgetésekhez, előételekhez, párolt zöldségekhez, gyümölcsökhöz, valamint édességekhez ajánlom.



2015. december 2., szerda

Kékfrankos Szőlő Érlelt Borpárlat 2013.



Kékfrankos Szőlő Érlelt Borpárlat
2013.





A Kárpát-medencei Pálinka és Párlatversenyre komoly ital választékkal vonultunk fel. És ebből az egyik a 2013-as évjáratú Kékfrankos Szőlőből készült Borpárlat eperfa hordóban érlelt változata bronz elismerésben részesült.