Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2015. december 8., kedd

Madárberkenye Natúr Vadgyümölcs Pálinka 2014.



Madárberkenye Natúr Vadgyümölcs Pálinka
2014.




Négy éve immár, hogy folyamatosan jelen vagyunk a Kárpát-medencei Pálinkaversenyen Kecelen, és sok-sok elismeréssel jutalmazták italainkat. Ezúttal egy olyan különlegességgel is bepróbálkoztunk, mint a Madárberkenye Natúr Vadgyümölcs Pálinka, és ezt is ezüst elismeréssel jutalmazták!


2015. december 7., hétfő

Magyar Füge Natúr Gyümölcs Pálinka 2014.



Magyar Füge Natúr Gyümölcs Pálinka 
2014.




Ez egy igen érdekes ital. A gyümölcs délinek számít, de ez természetesen itt termett nálunk Bátán, így aztán nevezhetjük a belőle készült italt pálinkának is. Kecelen a Kárpát-medencei Pálinkaversenyen szemmel láthatóan ízletesnek találták, és jól elkészítettnek, hiszen ezüst elismerésre méltatták.