Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2014. január 20., hétfő

V. Ongai Pálinkaverseny 2014.- 6



Tisztelt Nevező! Kedves Pálinkabarát!

2014. január 18-án befejeződött a V. Ongai Regionális Pálinkaverseny nevezett pálinkáinak és párlatainak bírálata. A kiváló tagokból álló szakmai zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, mert a várakozásainkat messze meghaladó mennyiségű, összesen 1030 db pálinkát kellett értékelniük. Ez a rekordszámú nevezés, rekordszámú pálinkabarátot jelent nekünk. Mi megígértük, hogy a díjkiosztó ünnepségen és pálinkabálon, párjukkal vendégül látjuk Önöket. Ezt az ígéretünket nem szeretnénk megszegni, de a helyszín befogadóképessége véges. Ezért csak előzetes regisztráció után tudjuk fogadni azokat a jelentkezőket, akik részesei akarnak lenni ennek az ünnepi eseménynek. A regisztrációra kizárólag a pálinkaverseny honlapján elhelyezett regisztrációs űrlap kitöltésével van lehetőség 2 személy részére, e-mailben nem!

Nagyon fontos, és nem akarjuk eltitkolni, hogy az érmesek, különdíjasok és championt elért versenyzőink az előresorolt személyek, illetve azok, akik több pálinkával neveztek vagy már szállást foglaltak a Palotaszállóban. Nekik biztosítani fogjuk a részvételt a díjkiosztón, mert mégiscsak róluk szól a gála. (A szállásfoglalást kérjük, jelezzék a regisztrációs felületen a megjegyzésnél!)

Amennyiben Ön 100km-nél messzebbi településről nevezett, a felesleges utazást megspórolandóan, előzetes információt kérésre annyiban tudunk adni, hogy szertett-e érmet valamelyik nevezett pálinkája, párlata.

Ha a férőhelyek száma megengedi, akkor tiszta szívvel és örömmel várjuk azokat is, akik most nem nyertek érmet pálinkájukkal, mert itt egy ilyen kötetlen rendezvényen megismerkedhetnek azokkal az emberekkel, akik elmondhatják nekik, hogy mire kell odafigyelni, ha jó pálinkát akar magának az ember.

A regisztráció elfogadásáról, azaz a díjátadón és a pálinkabálon való részvételükről e-mailben értesítjük önöket legkésőbb január 23. 20.00 óráig!

Jöjjön el, mulassunk együtt a legjobbakkal!

Kérjük, 2014. január 23. 18:00-ig regisztráljon, hogy részese lehessen a 2014-as esztendő első pálinkaünnepének!

A regisztrációs űrlap: http://www.okeonga.hu/palinka/palinkabal-regisztracio/
A pálinkabál programfüzete: http://www.okeonga.hu/palinka/V_palinkaverseny_musorfuzet.pdf

Üdvözlettel:
Ongai Kulturális Egyesület
web: http://okeonga.hu
email: okeonga@upcmail.hu
telefon: +36 70 313 3216


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése