Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2014. február 8., szombat

VIII. Bácskai Hurka és Kolbászfesztivál 2014.



A VII. Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál keretében a Baja Marketing Kft.
BÁCSKA ARANY PÁLINKÁJA 2014.”
kitüntető cím elnyerésére versenyt hirdet amatőr pálinkafőzők részére


A verseny célja:
A pálinka kulturált fogyasztásának népszerűsítése, Baja és regionális környezete pálinkáinak megmérettetése, a minőség javítása, a bérfőzetők saját eredményeinek közlésén keresztül, a pálinkával kapcsolatos fogyasztói szemlélet pozitív befolyásolása, a minőségi pálinkát főzető lakosok munkájának elismerése.
Elsősorban Dél-Magyarország és Dél-Alföld régiójából nevezhetnek a magánfőzők, bérfőzetők.

A verseny időpontja, helyszíne:       2014. február 22., szombat - Fesztiválsátor, Baja, Szentháromság tér

Nevezési minták átvétele:    2014. február 21-én (pénteken) 12 óráig a Baja Marketing Kft. irodájában (Baja, Szentháromság tér 11.)
                                               Zsűrizés: 2014. február 22., szombat 09.00 – 13.00 óra
                                               Eredményhirdetés: 2014. február 22. szombat 15.00 óra
Nevezési díj:                          nincs
Nevezési minta:                    fajtánként 0,5 liter, átlátszó üvegben
Nevezési feltételek:              A versenyen a versenyszabályzat elfogadásával, a nevezési lap kitöltésével, vehetnek részt a magánfőzők.
A párlatok leadásával egy időben a nevezéshez csatolni kell az otthoni főzéssel kapcsolatos nyilatkozatot.

A zsűri határozza meg, és választja ki a pálinka verseny győzteseit a következő kategóriákban:
- Bácska Arany Pálinkája - 2014.
- Bácska Ezüst Pálinkája - 2014.
- Bácska Bronz Pálinkája - 2014.
- Fesztivál Arany Pálinkája - 2014.
- Fesztivál Ezüst Pálinkája - 2014.
- Fesztivál Bronz Pálinkája - 2014.
- Bácska Pálinkája Különdíj - 2014.

A verseny kiírásának megfelelően a különböző tételek együtt kerülnek bírálatra, kategória sorrendben.
Az érzékszervi bírálat időpontja: 2014. február 22. szombat, 09.00-13.00 óra között

A bírálat szempontjai:
- Illat és íz tisztaság
- Illat és íz karakter
- Harmónia

Bírálati kategóriák:
Tiszta gyümölcspárlatok, pálinkák alapanyagainak fajta megjelöléssel
Érlelt párlatok

Nevezési lapok és a versenykiírások letölthetők a következő honlapról:

Nevezéssel és a versennyel kapcsolatos információk:
Baja Marketing Kft., tel.: 79/420-811
honlap: www.baja.hu 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése