Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2014. február 2., vasárnap

Destillata 2014.



Destillata 2014.

Tájékoztatásul közöljük, hogy aki nevezni szeretne a Destillatara és 16 pontot vagy többet elért az V. Ongai Pálinkaversenyen, az kedvezményt kap ugyanazon nevezett versenypálinkából.
A Destillata jelentkezési lapot le kell tölteni a http://www.destillata.at/fileadmin/Download/ANMELDEUNTERLAGEN/2014/Anmeldeunterlagen_Reglement_2014.pdf
címről. ezt ki kell tölteni. Itt az 1. oldalon található a Wir beanspruchen / we call for :
O Ermäßigung für . . . . prämierte Brände O Destillata-Newcomer Bonus

Ha először jelentkezik valaki, akkor választhatja a Destillata-Newcomer Bonus című, új jelentkezőknek szóló kedvezményt is, itt minden pálinkájára megkapja a 10 euró kedvezményt, arra is, ami nem lett 16 pont vagy a fölött. Ha erre nem jogosult, akkor a Ermäßigung für in ONGA.. prämierte Brände sort kell választania, ahol a pontozott helyre az in ONGA (azaz Ongán) szót be kell írnia. Azt jelenti, hogy az Ongán díjazott pálinkájáért járó kedvezményt szeretné igénybe venni. Ebben az esetben a Destillata végig fogja nézni
az általunk elküldött listát, és ha a nevezőt és a nevezett pálinkáját megtalálja rajta, akkor az után a pálinka után automatikusan 10 Euró kedvezményt kap.

Csatoljuk a letöltött jelentkezési lapot is. Ki lehet tölteni angolul vagy németül. Az üvegeken is legyen rajta  a nevező megnevezése, németül vagy angolul a minta megnevezése, csoportja, kategóriája, alkohol tartalma, azonosítója (LOT vagy évjárat) amiket a nevezési lapon kitöltöttek.
A mintákat 2014.01.07-éig legkésőbb el kell juttatni Agárdra a pálinkafőzdébe Vértes Tiborhoz.
Szállító levelet , vagy bérfőzetőknél a származási igazolvány másolatát, vagy NAV igazolást a magánfőzetőknél szükséges mellékelni hozzá, különben Tibi nem tudja kiszállítani Klosterneuburgba.
Reméljük segítettünk! Sikeres versenyzést Mindenkinek!

Üdvözlettel: Takács László


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése