Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2013. április 12., péntek

Dombovári Borverseny díjkiosztó 2013.



A
Dombóvári Vasutas és Vasútbarát
Borverseny.
2013. április 12.

Lezajlott a verseny eredmény hirdetése, amelynek során a Muth Pálinka és Borpince nevezett termékei az alábbi minősítésben részesültek:



1./ Muthné Katona Mária – 2012.-es Fehér Házasítás Bora
(Királyleányka-Zalagyöngye)
ARANYÉREM

2./ Muthné Katona Mária – 2012.-es Cabernet Sauvignon Rozé Bora
EZÜSTÉREM

3./ Muth József – 2012.-es Cabernet Házasítás Siller Bora
(Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc)
ARANYÉREM

4./ Muth József – 2012.-es Cabernet Sauvignon Vörös Bora
ARANYÉREM

 A fentiekből érzékelhetően kirajzolódik, hogy a verseny a boraink számára igen kedvezően alakult. Őszintén szólva meg is üzenték a számunkra, hogy az esti vacsorához, amennyiben bort szeretnénk inni, akkor hozzunk magunkkal, mert a minősítésre beküldött mintáinkat már a zsűri tagjai elfogyasztották. Természetesen nemcsak bort, hanem három féle pálinkát is elvittem a díjkiosztóra és a vacsorára. Őszintén szólva mivel borból elég sok volt, pálinkát pedig egyedül csak én vittem, ennek óriási sikere volt a vendégek között. Sőt a legnagyobb tetszést a pálinka kiöntőm nyerte el és az, hogy hoztam magammal pálinkás poharat. Elhangzott az este folyamán, hogy az a bor, illetve az a pálinka számít aranyérmesnek, amelyből újra és újra kérnek. Így azt hiszem, hogy pálinkáim is jól vizsgáztak, mert újra és újra kértek belőle, ahogy borokat is sikerült jól elfogyasztanunk. Mivel pedig mind Bátának, mind Bátaszéknek nagy sikere volt, így örömmel hívtuk meg a Baranyai és Somogy megyei résztvevőket hozzánk vendégségbe, amennyiben felénk járnának. Díjkiosztó nem este, hanem délután volt, így a vacsora is korán lezajlott, nem is nyúltunk bele az éjszakába, hanem időben hazaérkeztünk.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése