III. Pálinka- és Gyümölcs és
Borpárlat Világkupa Párlatverseny
2014. április 19. GYULA
NEVEZÉSI LAP
Jelen nevezési lap aláírásával kijelentem, hogy részt veszek a
versenyen, a Versenyszabályzatot elolvastam, annak minden pontját megértettem,
magamra nézve kötelezőnek fogadom el. Mellékelten beküldöm a származási
bizonyítvány másolatát, mely nélkül a nevezés érvénytelen.
Név:
MUTH PÁLINKA ÉS
BORPINCE
Irányítószám, település: 7149 BÁTA
Utca, házszám:
FŐ U. 36.
Telefon, fax: 06-70/3387-165
E-mail cím: willhar@citromail.hu
Versenyre jelölt pálinkák/párlatok
felsorolása:
Fajta
(fajta megjelölő résszel) |
Évjárat
|
Érleletlen, Érlelt,
Ó pálinka, Ágyas |
Alkohol
fok |
A lepárlás helye
(Főzde neve, címe.) |
|
1.
|
Magyar Kajszibarack
|
2013
|
érleletlen
|
40%
|
Sabeikow és Társa
Italgyártó KFT.
Báta. Fő u. 604.
|
2.
|
Muscat Ottonel Törköly
|
2013
|
érleletlen
|
39%
|
Sabeikow és Társa
Italgyártó KFT.
Báta. Fő u. 604.
|
3.
|
Cabernet franc Borseprő
|
2013
|
érlelt
|
42%
|
Sabeikow és Társa
Italgyártó KFT.
Báta. Fő u. 604.
|
4.
|
Irsai Olivér Szőlő
|
2013
|
érleletlen
|
41%
|
Sabeikow és Társa
Italgyártó KFT.
Báta. Fő u. 604.
|
5.
|
|||||
6.
|
|||||
7.
|
|||||
8.
|
|||||
9.
|
|||||
10.
|
Érlelt és ó pálinka csak fahordóban érlelt termék lehet!
A pálinkák, párlatok adatait a fenti részletességgel kell feltüntetni
a leadott minta üvegeken!
Báta, 2014. március 19.,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése