Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2018. január 4., csütörtök

33. SÁRISÁPI NYÍLT BORVERSENY 2018.



    M E G H Í V Ó !   
                                                                                                     
         A 2018. évi 33. SÁRISÁPI NYÍLT BORVERSENY




Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete hirdetése

                                                                                                           M E G H Í V Ó !   
                                                                                                     
         A 2018. évi 33. SÁRISÁPI NYÍLT BORVERSENY
                                     ünnepélyes eredményhirdetésére
         Március 3-Án, szombaton 17 órakor
                                                         kerül sor
              a SÁRISÁPI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN.

                A bormintákat leadni, azaz nevezni kizárólag február 20-án
                     (kedden) 9-18 óra között a borverseny helyszínén lehet.
           A borok zártkörű zsűrizése február 24-én (szombaton) kerül sorra.

       Bírálóbizottság elnöke: GOMBAI NAGY TIBOR
                                                                                             kertészmérnök, Etyeki szőlész - borász szakember.
              Nevezési feltételek:
            -  fajtánként 2 minta leadása szabvány 0,75 l-es üvegben,
            -  az üveg nyakára rákötött címkén a bor fajtájának, jellegének (száraz, félszáraz, félédes, édes),
                    évjáratának, a szőlő termőhelyének, illetve a tulajdonos nevének és lakcímének feltüntetése.
            -  nevezni lehet bárhol termelt, vagy bárhonnan vásárolt szőlőből készített saját borokkal, amelyekből a
                    gazdának legalább 50 liter mennyisége van. Utóbbit szúrópróbával ellenőrizzük! 

                                                        -  nevezési díj: 1.500.- Ft /fajta, vagy 5,00 EUR,
                                                         -  vacsora ára: 1.600.- Ft/fő, vagy 5,50 EUR.
                                                                               Mindkettő a minták leadásakor fizetendő.
                   
   Kérjük a résztvevőket, hogy az eredményhirdetésre kínáláshoz egy-két palack bort mindenki hozzon magával! 
                                  Eredményes felkészülést kívánunk minden borásznak!                          

Schummel Tamás
                                                                        egyesületi elnök- telefon: +36-30/385-6631, 36-30/498-7959
                                                                                                                                              - e-mail: s.zsolt@vnet.hu


2018. január 3., szerda

XI. Bácska Arany Pálinkája 2018.





TISZTELT MUTH JÓZSEF!
MEGHÍVÓ

 

A Baja Marketing Kft. szervezésében 2018.február 10.-én kerül megrendezésre a Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál.
Korábbi évekhez hasonlóan versenyt hirdetünk amatőr pálinkafőzők részére a  „BÁCSKA ARANY PÁLINKÁJA 2018.” kitüntető cím elnyerésére.
A verseny célja a pálinka kulturált fogyasztásának népszerűsítése, Baja és regionális környezete pálinkáinak megmérettetése, a minőség javítása, a bérfőzetők saját eredményeinek közlésén keresztül, a pálinkával kapcsolatos fogyasztói szemlélet pozitív befolyásolása, a minőségi pálinkát főzető lakosok munkájának elismerése.
A gasztronómiai fesztivál helyszíne Petőfi sziget rendezvényterén felállított fűtött sátor, ahol húsipari cégek, vállalkozások, bajai és Baja környéki lelkes amatőr csapatok töltik az egyedi fűszerezésű hurkát és kolbászt, majd természetesen ki is sütik a finomságokat. A rendezvényre kilátogatókat étvágygerjesztő illatok, lélekmelegítő italok és színpadi programok várják.
Ezúton is szeretnénk megköszönni Önnek, hogy a 2017-es évi fesztiválunkat megtisztelte a versenyen való részvételével. Az előző év tapasztalatai alapján szeretnénk, ha Ön ismételten képviseltetné magát a rendezvényen, ezzel is emelve a rendezvény színvonalát.
Kérem tekintse meg a mellékletben csatolt információt, nevezési lapot a részvételi feltételekkel kapcsolatban.

Bővebb felvilágosítás: Baja Marketing Kft. Tel.: 79/420-811,
Dobos Edit ügyvezető helyettes megbízásából,
Üdvözlettel:
Bányainé Gunics Tímea
Baja Marketing Kft.
20/367-7230
 


2018. január 2., kedd

NEVEZÉSI LAP A IX. ONGAI NEMZETKÖZI PÁLINKA ÉS PÁRLATVERSENYRE 2018.



ÖSSZESÍTETT
NEVEZÉSI LAP
A
IX. ONGAI NEMZETKÖZI PÁLINKA ÉS PÁRLATVERSENYRE
2018. 01. 19.



Név: MUTH PÁLINKA ÉS BORPINCE
Cím: 7149 BÁTA, FŐ UTCA 36
Telefon: 06-70/3387-165
E-mail cím: willhar@citromail.hu
Nevezett pálinkák száma: 5 db



Versenypálinkák:



Nevezett pálinkák száma:
Fajtája (lehetőleg gyümölcsfajta megjelöléssel)

Évjárata

Alkoholfok
Pálinka főzésének helye
(pálinkafőzde neve, címe)
1  
Starking Alma Érlelt
Muth József
2017.
44%
Muth Pálinka és Borpince
2.
Csacsanszka Radna Szilva Natúr
Muth József
2017.
45%
Muth Pálinka és Borpince
3.
Meggyes Málna Ágyas
Muth József
2017.
42%
Muth Pálinka és Borpince
4.
Siller Cuvée Borpárlat Natúr
Muth József
2017.
46%
Muth Pálinka és Borpince
5. 
Fehér Borseprő Natúr
Muth József
2017.
44%
Muth Pálinka és Borpince






  Beküldési határidő: 2018. január 5.


Dátum: Báta, 2018. január 2.



………………………
Aláírás