Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2018. január 3., szerda

XI. Bácska Arany Pálinkája 2018.





TISZTELT MUTH JÓZSEF!
MEGHÍVÓ

 

A Baja Marketing Kft. szervezésében 2018.február 10.-én kerül megrendezésre a Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál.
Korábbi évekhez hasonlóan versenyt hirdetünk amatőr pálinkafőzők részére a  „BÁCSKA ARANY PÁLINKÁJA 2018.” kitüntető cím elnyerésére.
A verseny célja a pálinka kulturált fogyasztásának népszerűsítése, Baja és regionális környezete pálinkáinak megmérettetése, a minőség javítása, a bérfőzetők saját eredményeinek közlésén keresztül, a pálinkával kapcsolatos fogyasztói szemlélet pozitív befolyásolása, a minőségi pálinkát főzető lakosok munkájának elismerése.
A gasztronómiai fesztivál helyszíne Petőfi sziget rendezvényterén felállított fűtött sátor, ahol húsipari cégek, vállalkozások, bajai és Baja környéki lelkes amatőr csapatok töltik az egyedi fűszerezésű hurkát és kolbászt, majd természetesen ki is sütik a finomságokat. A rendezvényre kilátogatókat étvágygerjesztő illatok, lélekmelegítő italok és színpadi programok várják.
Ezúton is szeretnénk megköszönni Önnek, hogy a 2017-es évi fesztiválunkat megtisztelte a versenyen való részvételével. Az előző év tapasztalatai alapján szeretnénk, ha Ön ismételten képviseltetné magát a rendezvényen, ezzel is emelve a rendezvény színvonalát.
Kérem tekintse meg a mellékletben csatolt információt, nevezési lapot a részvételi feltételekkel kapcsolatban.

Bővebb felvilágosítás: Baja Marketing Kft. Tel.: 79/420-811,
Dobos Edit ügyvezető helyettes megbízásából,
Üdvözlettel:
Bányainé Gunics Tímea
Baja Marketing Kft.
20/367-7230
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése