Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2011. július 5., kedd

Bátai Keszeg Fesztivál 2011.



Bátai Keszeg Fesztivál
2011. július 2.
Nagy-Sziget


Tulajdonképpen ebben a hónapban idáig szinte nem volt egy percnyi szabad időm sem. A hónap elejétől kezdve ráhangolódás és készülődés volt a fesztiválra. Tizenhét vendéget vártunk az asztalunkhoz a sátrunk alá, ahol ebédre pontyból készült halászlét főzött Frányó János sógorom, aki egyébként díjnyertes halászléfőző bajnok, majd vacsorára sült keszeg lesz a menü, amelyet a szintén díjnyertes keszegsütő bajnok a feleségem, Muthné Katona Mária fog elkészíteni. Jómagam 8 féle saját borral, 3 fehér: Királyleányka 2010, Fehér Cuvée 2010, Szürkebarát 2010, továbbá kétféle rozéval: Rozé Cuvée 2010, Kékfrankos Rozé 2010, végül pedig szintén 3 féle vörös borral: Cabernet 2010, Vörös Cuvée 2010, Bikavér 2010. készültem. Ugyan így 8 féle pálinkával is felvonultam saját vendégeim elkápráztatására. A fő vonulatot az Ágyas Pálinkák képviselték ezen a napon: Szamóca Ágyaspálinka, Fekete Áfonya Ágyaspálinka, Golden Alma Ágyaspálinka, Füge Ágyaspálinka, Kökény Ágyaspálinka, Vadrózsa Ágyaspálinka, Cseresznyeszilva Ágyaspálinka, végül az egyetlen natúr párlatom a Cseresznye Pálinka zárta a kínálat sorát. Mind az étkek, mind az italok fantasztikusan sikerültek, és óriási sikert értek el, akik csak megkóstolták. Éjfélig tartó mulatozás zárta az estét, és bizony szinte minden el is fogyott teljesen. Pálinkáimmal hatalmas népszerűséget szereztem ezen a napon.