III. Páratlan Párlatnap 2019.
2019. január 5., szombat
2019. január 4., péntek
V. Bácskossuthfalvi Kisüstiverseny
fel kell tüntetni a gyümölcsész nevét, a pálinka fajtáját – vegyes pálinka esetében, hogy milyen gyümölcsből készült. Továbbá az évjárat mellett a származási helyét. A pálinkamustrára január 17-ig várják a nevezéseket: a bácskossuthfalvi helyi közösségben 7 és 14 óra között, bővebb információt a 024/741-127-es elérhetőségen, vagy a 063/173-83-61-es mobilszámon kaphatnak. A II. Kocsonyafesztivált ezúttal 4 kategóriában hirdették meg: 1. Hagyományos bácskossuthfalvi kocsonyát, 2. Hagyományos sertéshúsból készült kocsonyát, 2. Kocsonya-különlegességeket 4. Étel-ital harmóniát értékel majd a zsűri. A versenyzők január 8-ától vehetik át az egységtálakat a bácskossuthfalvi helyi közösségben, az étkeket 25-én délután 17 és 19 óra között lehet leadni az ECHO-ban. Bővebb információ Gogolyák Gabriellánál a 024/741-127-es telefonszámon, vagy a 063/173-83-61-es mobilszámon, illetve Fábrik Attilánál, a 063/683-761-es telefonszámon kapható.
2019. január 3., csütörtök
2019. január 2., szerda
2019. január 1., kedd
NEVEZÉSI LAP A I. LÖVŐI NEMZETKÖZI PÁLINKA ÉS PÁRLATVERSENYRE 2019.
ÖSSZESÍTETT
NEVEZÉSI LAP
A
I. LÖVŐI NEMZETKÖZI PÁLINKA
ÉS PÁRLATVERSENYRE
2019. 01. 02.
Név: MUTH PÁLINKA ÉS BORPINCE
Cím: 7149 BÁTA, FŐ UTCA 36
Telefon: 06-70/3387-165
E-mail cím: willhar@citromail.hu
Nevezett pálinkák száma: 21 db
Versenypálinkák:
Nevezett pálinkák
száma:
|
Fajtája (lehetőleg
gyümölcsfajta megjelöléssel)
|
Évjárata
|
Alkoholfok
|
Pálinka főzésének
helye
(pálinkafőzde
neve, címe)
|
1
|
Vista Bella Alma Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
2.
|
Clapp kedveltje Körte Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
3.
|
Meteor Meggy Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
4.
|
Szomolyai Cseresznye Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
5.
|
Red Haven Őszibarack Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
6.
|
Gönci Kajszibarack Ágyas
Muth József
|
2018.
|
40%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
7.
|
Csacsanszka Rana Szilva Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
8.
|
Fertődi Málna Ágyas
Muth József
|
2018.
|
40%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
9.
|
Sibilla Szamóca Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
10.
|
Titánia Fekete Ribizli Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
11.
|
Cserszegi fűszeres Szőlő Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
12.
|
Irsai Olivér Törköly Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
13.
|
Muscat Ottonel Borpárlat Érlelt
Muth József
|
2018.
|
42%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
14.
|
Rizlingszilváni Borseprő Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
15.
|
Pamuk Alma Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
16.
|
Mákos Meggy Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
17.
|
Orange Sütőtök Ágyas
Muth József
|
2018.
|
40%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
18.
|
Datolyaszilva Natúr
Muth József
|
2017.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
19.
|
Forralt Boros Borpárlat Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
20.
|
Fűszeres Zölddió Borpárlat Natúr
Muth József
|
2017.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
21.
|
Japán Sárgaszilva Natúr
Muth József
|
2018.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
Beküldési határidő: 2019.01.04.
Dátum: Báta,
2019.01.01.
………………………
Aláírás
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)