fel kell tüntetni a gyümölcsész nevét, a pálinka fajtáját – vegyes pálinka esetében, hogy milyen gyümölcsből készült. Továbbá az évjárat mellett a származási helyét. A pálinkamustrára január 17-ig várják a nevezéseket: a bácskossuthfalvi helyi közösségben 7 és 14 óra között, bővebb információt a 024/741-127-es elérhetőségen, vagy a 063/173-83-61-es mobilszámon kaphatnak. A II. Kocsonyafesztivált ezúttal 4 kategóriában hirdették meg: 1. Hagyományos bácskossuthfalvi kocsonyát, 2. Hagyományos sertéshúsból készült kocsonyát, 2. Kocsonya-különlegességeket 4. Étel-ital harmóniát értékel majd a zsűri. A versenyzők január 8-ától vehetik át az egységtálakat a bácskossuthfalvi helyi közösségben, az étkeket 25-én délután 17 és 19 óra között lehet leadni az ECHO-ban. Bővebb információ Gogolyák Gabriellánál a 024/741-127-es telefonszámon, vagy a 063/173-83-61-es mobilszámon, illetve Fábrik Attilánál, a 063/683-761-es telefonszámon kapható.
2019. január 4., péntek
V. Bácskossuthfalvi Kisüstiverseny
fel kell tüntetni a gyümölcsész nevét, a pálinka fajtáját – vegyes pálinka esetében, hogy milyen gyümölcsből készült. Továbbá az évjárat mellett a származási helyét. A pálinkamustrára január 17-ig várják a nevezéseket: a bácskossuthfalvi helyi közösségben 7 és 14 óra között, bővebb információt a 024/741-127-es elérhetőségen, vagy a 063/173-83-61-es mobilszámon kaphatnak. A II. Kocsonyafesztivált ezúttal 4 kategóriában hirdették meg: 1. Hagyományos bácskossuthfalvi kocsonyát, 2. Hagyományos sertéshúsból készült kocsonyát, 2. Kocsonya-különlegességeket 4. Étel-ital harmóniát értékel majd a zsűri. A versenyzők január 8-ától vehetik át az egységtálakat a bácskossuthfalvi helyi közösségben, az étkeket 25-én délután 17 és 19 óra között lehet leadni az ECHO-ban. Bővebb információ Gogolyák Gabriellánál a 024/741-127-es telefonszámon, vagy a 063/173-83-61-es mobilszámon, illetve Fábrik Attilánál, a 063/683-761-es telefonszámon kapható.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése