Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2014. március 31., hétfő

III. Gyulai Pálinka Világkupa 2014.



Eredményhirdetés és fogadás
Tisztelt Versenyzőink!
Lezajlott a III. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupa Gyula-Budapest, benne a XV. Kisüsti Pálinkafesztivál Pálinkaversenye érzékszervi bírálata.
Részletes eredményeket április 19-én, 17:15 órakor közlünk az ünnepélyes eredményhirdetésen, melyet a kiírás szerint a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztiválon tartunk, Gyulán, a várkertben.
A rendezvényre minden versenyzőnek és egy kísérőjének ingyenes VIP belépést biztosítunk, a belépőjegyeiket névre szólóan a fesztiválon, az I. főkapunál, lévő VIP jegyátvevő helyen kapják meg. Valamennyi versenyzőnknek külön meghívót küldünk a megadott e-mail címre, illetve, ha ilyen nincs, akkor a postacímére.
Amennyiben valaki nem tud személyesen részt venni az eredményhirdetésen, úgy e-mailben, illetve levélben értesítjük eredményekről, a díjakat pedig elpostázzuk.
Figyelem!
Április 19.-én szombaton a versenyzőknek, meghívottaiknak az aranyérmes pálinkák kóstolójával, és vacsorával egybekötött fogadást tartunk, kellő számú érdeklődő esetén. A részvétel díja 10.000 Ft + Áfa, jelentkezni április 10.-ig lehet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése