Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2012. november 18., vasárnap

V. Keceli Pálinkaverseny 2012. Nevezési lapok: 2.


A Muth Pálinka és Borpince tagja Muth Walter ezekkel a párlatokkal indult el a versenyen.


Jelentkezési lap bérfőzetőknek
Országos Téli Gazdaesték      V. Keceli Pálinka Ünnep
Pálinka- törkölypálinka- és párlatverseny
Dél-alföldi régió kajszibarack pálinkaverseny
Bor- és pálinka- szépségverseny
2012. november 19 - 24.


A bérfőzde       neve: SABEIKOW ÉS TÁRSA KFT.

                     címe: 7149 BÁTA, FŐ U. 604.


A bérfőzető       neve:                                          MUTH WALTER
                       címe:                                     7149 BÁTA, SÍK U. 29.
                       mobil:               06-70/3626-237               vezetékes:..............................................
                       e-mail:...............................................................................................................

A bérfőző          neve:                                          MUTH JÓZSEF
                       Címe:                                      7149 BÁTA, HŐSÖK-TERE 2.                                                                                                       
                       mobil:              06-70/3626-237                 vezetékes:..........................................
                       e-mail:                                    willhar@citromail.hu
A 2012. évi pálinkák érzékszervi minősítése során az alábbi pálinkafajtákat kívánom bemutatni:

Ssz.
Fajtája
Főzési éve
Kiszere-lése
Alkohol-foka


1.
Kajszibarack
2011.
palack
48%

2.
Fekete ribizli borseprőben ágyas
2011.
palack
44%

3.
Ágyas Meggy
2012.
palack
44%








A palackon kérjük feltüntetni:
-            a főzető nevét, címét, telefonszámát
-            a pálinka fajtáját, főzési évét, alkoholfokát

Kérjük a beküldött pálinkaminták mellé csatolja a bérfőzött pálinkák származási másolatát.

A benevezett palackok leadási határideje 2012. november 18.

A palackok leadási helye:
T.G.-Virágdekor Szakképző Iskola és Kollégium   6237 Kecel, Május 1. tér 13.
munkanapokon reggel 600-2100 óra között
munkaszüneti napon - előre egyeztetett időpont alapján,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése