Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2013. április 21., vasárnap

II. Gyulai Pálinka Világkupa 2013.




Végre ismét elérkezett a nagy nap, amelyre a pálinkás társadalom mondhatni egy éven át készül. Tavalyi kiemelkedő eredményeink miatt kicsit visszafogottan készültünk az idei versenyre, mert csak titkon remélni mertük, hogy hasonlóan szereplünk idén is.

A Muth Pálinka és Borpince is nevezett a versenyre 4 párlattal, amelyek az alábbiak:
1./ Erdei Kökény Natúr Vadgyümölcs Pálinka 2013.
Aranyérem
 
2./ Csacsanszka Lepotica Szilva Natúr Gyümölcs Pálinka 2012.
Nem díjazott

3./ Kékoportó Szőlő Natúr Törkölypálinka 2012.
 Nem díjazott

4./ Fehér Bikavér Natúr Borseprő Párlat 2012.
Ezüstérem


Igazság szerint nagyon sok gondolat, és viharos érzelmek kavarognak bennem a versennyel kapcsolatban, de ezeket, majd egy kicsit később fogom közreadni mindenki tanulságául. Ez most még az ünneplés, a pálinka ünnepének ideje a konzekvenciákat később kell levonnunk, és megvitatnunk, de ezt meg kell tenni, hogy a jövőben ismét ne fordulhassanak elő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése