Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2013. január 11., péntek

IV. Ongai Pálinkaverseny 2013.



Tisztelt Nevező! Kedves Pálinkabarát!

 
2013 január 10-én befejeződött a IV. Ongai Regionális Pálinkaverseny benevezett pálinkáinak és párlatainak bírálata. A kiváló tagokból álló szakmai zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, mert a várakozásainkat messze meghaladó mennyiségű, összesen 785 db pálinkát kellett értékelniük. Ez a rekordszámú nevezés, rekordszámú pálinkabarátot jelent nekünk. Mi megígértük, hogy a díjkiosztó ünnepségen és pálinkabálon, párjukkal vendégül látjuk önöket. Ezt az ígéretünket nem szeretnénk megszegni, de a helyszín befogadóképessége véges. Ezért csak előzetes regisztráció után tudjuk fogadni azokat a jelentkezőket, akik részesei akarnak lenni ennek az ünnepi eseménynek.
Nagyon fontos, és nem akarjuk eltitkolni, hogy az érmesek, különdíjasok és championt elért versenyzőink az előresorolt személyek, akiknek biztosítani fogjuk a részvételt a díjkiosztón, mert mégiscsak róluk szól a gála.
De, ha a férőhelyek száma megengedi, akkor tiszta szívvel és örömmel várjuk azokat is, akik most nem nyertek érmet pálinkájukkal, mert itt egy ilyen kötetlen rendezvényen megismerkedhetnek azokkal az emberekkel, akik elmondhatják nekik, hogy mire kell odafigyelni, ha jó pálinkát akar magának az ember.
Jöjjön el, mulassunk együtt a legjobbakkal!

Kérjük regisztráljon 2013. január 14. 17:00-ig, hogy részese lehessen a 2013-as esztendő első pálinkaünnepének!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése