Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2014. március 27., csütörtök

III. Gyulai Pálinka Világkupa 2014.



III. Gyulai Pálinka Világkupa 2014.


A Pálinka Fővárosában, Gyulán, a D-Hotelben elkezdődött a III. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupa, Gyula-Budapest verseny érzékszervi bírálata, Lovassy György versenyigazgató irányításával.
A 24 tagú zsűri 2 napig végzi el a beérkezett 631 minta bírálatát.
Lovász Sándor főszervező elmondta, hogy az ország legjobb bírálói ma Gyulán vannak, hogy szakmai hitelességükkel végezzék el a munkát, a 2013. december 21-én kiírt versenyszabályzatnak megfelelően.

Eredményhirdetés a Pálinkafesztiválon, április 19-én, szombaton. Azon a hétvégén, amikor Gyula az ország legrégebbi, legnagyobb és legjelentősebb pálinkás eseményén megkapja a főváros kulcsát, így április 18-21 között joggal viselheti a Pálinka Fővárosa címet. Az ideiglenes városnév táblákat a Békéscsaba, illetve Románia felől érkezők április 25-től már láthatják.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése