Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2012. augusztus 28., kedd

Nógrád megyei Pálinkaverseny 2012.


I. Regionális Palóc Pálinka- és Párlatverseny

NEVEZÉSI LISTÁJA

a Muth Pálinka és Borpincének!


Sor
szám
Párlat neve
Évjárata és alkoholja
Párlat tulajdonosa
És lakcíme
Párlat készítésének
Helye és sorszáma
Nevezési
kategória
1
Pomelo Narancs Párlat
2011.                   42%
Muthné Katona Mária
Báta, Fő u. 36.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877591
1.
kategória
2
Bodzás Alma Pálinka
2011.                   48%
Muth Walter
Báta, Sík u. 29.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1540741
2.
kategória
3
Meggy Pálinka
2012.                   48%
Muth Walter
Báta, Sík u. 29.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877608
4.
kategória
4
Chardonnay Borpárlat
2011.                   48%
Muthné Katona Mária
Báta, Fő u. 36.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877568
8.
kategória
5
Fehér Furmint Törköly
2011.                   46% 
Muthné Katona Mária
Báta, Fő u. 36.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877532
6.
kategória
6
Merlot Borseprő
2011.                   46%
Muthné Katona Mária
Báta, Fő u. 36.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877565
9.
kategória
7
Rizlingszilváni Szőlő
2011.                   46%
Muthné Katona Mária
Báta, Fő u. 36.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877564
5.
kategória
8
Vadgyümölcsök
2011.                   48%
Muthné Katona Mária
Báta, Fő u. 36.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877576
7.
kategória
9
Fekete Áfonya Ágyas
2011.                   42%
Muthné Katona Mária
Báta, Fő u. 36.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877574
3.
kategória
10
Cseresznye Pálinka
2012.                   48%
Németh József
Báta, Rákoczi u. 11.
Sabeikow és Társa KFT.
AA 1877603
4.
kategória

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése