Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2017. április 16., vasárnap

II. Bátai Nemzetközi Pálinka és Párlatverseny 2017. Szervezői csapata



1.
Szervező Bizottság
3 fő

·       Muthné Katona Mária
Magyar Magánfőzők Pálinka Egyesület tagja
·       Kökönyei-Tóth Judit
IKSZT vezető
·       Takaróné Antal Tímea
IKSZT munkatárs


Szervező Bizottság feladatai:

Legfontosabb, hogy ugyanaz a személy több bizottságban nem tölthet be szerepet, sőt nem indulhat párlatával a versenyen sem.
Nyilvántartásba veszik, majd titkosított azonosító kódszámmal ellátják a beérkezett mintákat. Összegyűjtik a bizonylatokat és a nevezési díjakat, ellenőrzik, hogy azok megfelelnek a kiírás feltételeinek, és szükség esetén felveszik a kapcsolatot a beküldővel (az esetleges hibás adatok helyesbítése érdekében). A verseny díjkiosztóján gondoskodik a díjak átadásáról, valamint az esetleges különdíjak kiírásáról.
Gondoskodik arról, hogy a minták teljesen titkosítva legyenek, az adatokat olyan elzárt helyen tárolják, ahová az Elnök képviselőjén kívül (szabályzatban rögzített meghatalmazások alapján) senki más nem mehet be.
A nevezett minták külön vizsgálatairól tájékoztatja a Verseny igazgatóját. Különösen indokolt esetben (kizárási okok esetén) a Szervező Bizottság tagjait is értesítenie kell!
Az ellenőrző vizsgálatok befejezése után részletes információt ad (kategóriánként, vizsgálati eredmények, induló személyek, cégek száma, stb.) a Verseny Szervező Bizottságának és a Versenyigazgatónak.
A Versenyigazgatóval egyeztetett időpontban, a verseny helyszínén a bírálatra rendelkezésre bocsátja a megfelelt mintákat.
A Versenyigazgató az anonimitás megtartása mellett minden szükséges információt biztosít a zsűri eredményes munkavégzéséhez. Ki kell zárni a cégekre utaló, fajta megjelölés melletti információs adatokat!
A Verseny Szervező Bizottságának Elnöke egy személyben jogosult a versenyben résztvevők felé történő hivatalos adatszolgáltatásra – kizárólag a hivatalos eredményhirdetés után.
A verseny lezárásáig minden adatgazda köteles az adatokat kizárólag csak a feladata elvégzéséhez használni, kívülálló személy részére kiadott adat, vagy információ büntetőjogi következményeket vonhat maga után!
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése