Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2011. március 11., péntek

Báta község borversenye 2011.



MEGHÍVÓ


Értesítjük a Tisztelt Szőlész-Borász hölgyeket és Urakat, hogy a 2011. esztendőben megrendezésre kerül a Bátaszék Térségi Hegyközség szervezésében

BÁTA KÖZSÉG BORVERSENYE

A borverseny időpontja: 2011. március 18. 9 óra. A bírálat zártkörű.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és az azt követő vacsorára minden jelentkezőt szeretettel várunk ugyanezen a napon este 18 órakor a művelődési házban.

A vacsora hegyközségi tagoknak ingyenes.

Vendégeket természetesen a korábbi évekhez hasonlóan lehet hívni, amit a minták leadásakor sziveskedjenek jelezni. Késedelmes jelentkezést sajnos nem áll módunkban elfogadni. A vacsora ára: 1200.-Ft személyenként.

Ezt a borleadás helyszínén, azzal egyidejűleg kell befizetni munkatársainknak.

Továbbiakban a rendezőség ingyenesen biztosít minden nevezni szándékozónak mintánként 2 db. 7,5 dl-es üveget, valamint dugót, melyek március 16-tól átvehetők a Polgármesteri Hivatalban. Egyéb üvegekben sajnos nem tudjuk a mintákat elfogadni. Természetesen ez alól kivételt képeznek a palackozott ó, illetve muzeális borok.

A borok leadásának határideje és helye: március 17. 12 óra, Polgármesteri Hivatal.



A borok tárgyjutalomban részesítésének feltétele, hogy a bor, vagy annak tulajdonosa bátai illetőségű legyen.


A borverseny nyílt, tehát a környező települések borai is részt vehetnek a bírálaton, de csak érem díjazásban részesülhetnek.


Kelt: Bátán, 2011. március 7-én.



Nagy István
Hegyközségi Elnök


Gelencsér Sándor
Hegybíró


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése