Red Haven Őszibarack Natúr Gyümölcs Pálinka 2012.
Nincs is szebb látvány egy érett őszibaracknál!
Biztosan Ön is átélte már az élményt, mikor a piacon sétálva megpillant egy kosár érett őszibarackot. A gyönyörű, érett piros barackok édes élményt kínálva csalogatják a vásárlókat, akik kedvtelve nézegetik fogatják, szaglásszák a kemény húsú gyümölcsöket. Ilyen gyümölcsökből készült ez a párlat is, amellyel most folytatom a díjazott pálinkáink sorozatot. Nem titkoltan a pincészetünk legkedveltebb párlata ez már évek óta, és érdekes módon mindig általában a Keceli Pálinkaversenyen kerül bemutatásra. Nem volt ez ezúttal sem másként. Nem régen mutattam be a tavaly ezüst érmet kapott párlatot és most már is beszámolhatok a következő kitüntetésről, amelyet elnyertünk vele. Az V. Keceli pálinkaverseny a zsűri a 20 pontos rendszerben bírálta el a nevezett italokat. Sajnálatos módon igen kevés információnk van a zsűrizés körülményeiről, de amit nagyjából tudunk azt közre adjuk. Hagyományos módon itt is az illat tisztaságának hibátlanságát állapították meg. Szerencsékre általában ezzel nem szokott gondunk lenni, és ez így volt ebben az esetben is a maximálisan kapható 3 pontot begyűjtöttük. A problémák mindig a folytatásban lépnek fel és így ezúttal is itt 4 pontot kaptunk a zsűritől. A harmadik szempont ezúttal is az íz tisztasága volt, ahol a megszerezhető összes pontot begyűjtöttük, amely ebben az esetben is 3 pont volt. Az értékelés vége felé az íz karakter értékelése következett, amelyben a párlat ízének élénkségét, intenzítását, fajtajellegét, testességét pontozták, sajnos itt két pontot elhullajtottunk és csak 3 pontot kaptunk. Bejezésül a harmónia, az összhatás értékelése következett, de itt sem kaptuk meg a teljes pontot csupán 3 pontot, így aztán 16 ponttal ezüst érmes lett ez a pálinkánk ezen a versenyen. Pincészetünknek ez a párlata a feleségem nevén futott és az oklevélre helyesen is írták fel a nevét, akár csak a párlat fajtáját. Biztosak vagyunk abban, hogy jövőre is elkészítjük ezt a párlatunkat, remélve, hogy akkor már arany érmet is tudunk vele nyerni.
Biztosan Ön is átélte már az élményt, mikor a piacon sétálva megpillant egy kosár érett őszibarackot. A gyönyörű, érett piros barackok édes élményt kínálva csalogatják a vásárlókat, akik kedvtelve nézegetik fogatják, szaglásszák a kemény húsú gyümölcsöket. Ilyen gyümölcsökből készült ez a párlat is, amellyel most folytatom a díjazott pálinkáink sorozatot. Nem titkoltan a pincészetünk legkedveltebb párlata ez már évek óta, és érdekes módon mindig általában a Keceli Pálinkaversenyen kerül bemutatásra. Nem volt ez ezúttal sem másként. Nem régen mutattam be a tavaly ezüst érmet kapott párlatot és most már is beszámolhatok a következő kitüntetésről, amelyet elnyertünk vele. Az V. Keceli pálinkaverseny a zsűri a 20 pontos rendszerben bírálta el a nevezett italokat. Sajnálatos módon igen kevés információnk van a zsűrizés körülményeiről, de amit nagyjából tudunk azt közre adjuk. Hagyományos módon itt is az illat tisztaságának hibátlanságát állapították meg. Szerencsékre általában ezzel nem szokott gondunk lenni, és ez így volt ebben az esetben is a maximálisan kapható 3 pontot begyűjtöttük. A problémák mindig a folytatásban lépnek fel és így ezúttal is itt 4 pontot kaptunk a zsűritől. A harmadik szempont ezúttal is az íz tisztasága volt, ahol a megszerezhető összes pontot begyűjtöttük, amely ebben az esetben is 3 pont volt. Az értékelés vége felé az íz karakter értékelése következett, amelyben a párlat ízének élénkségét, intenzítását, fajtajellegét, testességét pontozták, sajnos itt két pontot elhullajtottunk és csak 3 pontot kaptunk. Bejezésül a harmónia, az összhatás értékelése következett, de itt sem kaptuk meg a teljes pontot csupán 3 pontot, így aztán 16 ponttal ezüst érmes lett ez a pálinkánk ezen a versenyen. Pincészetünknek ez a párlata a feleségem nevén futott és az oklevélre helyesen is írták fel a nevét, akár csak a párlat fajtáját. Biztosak vagyunk abban, hogy jövőre is elkészítjük ezt a párlatunkat, remélve, hogy akkor már arany érmet is tudunk vele nyerni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése