Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2015. december 8., kedd

Madárberkenye Natúr Vadgyümölcs Pálinka 2014.



Madárberkenye Natúr Vadgyümölcs Pálinka
2014.




Négy éve immár, hogy folyamatosan jelen vagyunk a Kárpát-medencei Pálinkaversenyen Kecelen, és sok-sok elismeréssel jutalmazták italainkat. Ezúttal egy olyan különlegességgel is bepróbálkoztunk, mint a Madárberkenye Natúr Vadgyümölcs Pálinka, és ezt is ezüst elismeréssel jutalmazták!


2015. december 7., hétfő

Magyar Füge Natúr Gyümölcs Pálinka 2014.



Magyar Füge Natúr Gyümölcs Pálinka 
2014.




Ez egy igen érdekes ital. A gyümölcs délinek számít, de ez természetesen itt termett nálunk Bátán, így aztán nevezhetjük a belőle készült italt pálinkának is. Kecelen a Kárpát-medencei Pálinkaversenyen szemmel láthatóan ízletesnek találták, és jól elkészítettnek, hiszen ezüst elismerésre méltatták.


2015. december 4., péntek

Cabernet Sauvignon Szőlő Érlelt Borseprő Párlat 2014.



Cabernet Sauvignon Szőlő Érlelt Borseprő Párlat
2014.





Még mindig a Kárpát-medenceinek nevezett Pálinkaversenyen díjazott italaink bemutatásánál tartunk, azon belül is az utolsó bronz elismerést szerzett italunkat ajánljuk figyelembe, amely szintén fahordós érlelésű, még pedig ezúttal akácfa érlelésű, amely jól illik a Sauvignon seprő illatvilágához.





2015. december 3., csütörtök

Rigóvári Cabernet franc Rozé 2015.



Rigóvári Cabernet franc Rozé
2015.


 


A teremtésben van férfi és nő, így a borokban is van száraz, valamint édes. Világos lazacszín jellemzi, szép diszkrét illattal, gyümölcsös, édes aromákkal. A valódi mámor egy átmulatni szánt éjszakán. Jól hűtve, lágyan és illatosan a legszebb formáját 8 C’-on kortyolgatva mutatja meg. Kitűnő aperitif ital, csábító beszélgetésekhez, előételekhez, párolt zöldségekhez, gyümölcsökhöz, valamint édességekhez ajánlom.



2015. december 2., szerda

Kékfrankos Szőlő Érlelt Borpárlat 2013.



Kékfrankos Szőlő Érlelt Borpárlat
2013.





A Kárpát-medencei Pálinka és Párlatversenyre komoly ital választékkal vonultunk fel. És ebből az egyik a 2013-as évjáratú Kékfrankos Szőlőből készült Borpárlat eperfa hordóban érlelt változata bronz elismerésben részesült.