Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2018. március 21., szerda

V. Miskolci Pálinkamustra 2018.





V. Miskolci Pálinkamustra
2018. április 28. szombat 09:00
2018. április 28. szombat 19:00

A verseny célja: A magánfőzésben, bérfőzésben, kereskedelmi főzésben előállított párlatok/pálinkák megmérettetése, a minőségi pálinka kulturált fogyasztása, mint hungarikum népszerűsítése.
Nevezési feltételek:
A versenyre nevezhetnek Magánfőzők, Bérfőzetők, Bérfőzdék és Kereskedelmi főzdék. (Kereskedelmi főzdék esetén nevezésnél ezen tényt kérjük külön jelezni!)
Nevezni 0,5 liter minta zárt üvegben történő leadásával lehet. A nevezett minta üvegén címkével, fel kell tüntetni a nevező nevét, címét, a pálinka/párlat fajtáját, főzésének évét, alkohol tartalmat. Amennyiben a pálinka nem fehér, az érlelési módot (hordós, ágyazott - friss gyümölcsre vagy aszalványra -)
A nevezett ital mindenféle paraméterekben meg kell, hogy feleljen a törvényi előírásoknak.
A nevezés helye és ideje a versenyt kiíró település oldalán található.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése