Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2017. április 27., csütörtök

A II. Bátai Nemzetközi Pálinka és Párlatverseny 2017. Különdíjai





Különdíjak


A verseny legjobb Párlata

Ezért a címért minden nevezett ital indulhat. Az érte járó kupát a verseny fővédnöke adja át a szakmai zsűri döntése alapján.


Báta legjobb pálinka készítője

Ezért a címért Báta község közigazgatási területén élő nevezők indulhatnak. Az érte járó kupát Báta község polgármestere adja át, a legtöbb pontot szerzett bátai italgyártónak.


Bátaszék legjobb pálinka készítője

Ezért a címért a Bátaszék város közigazgatási területén élők nevezhetnek. Az érte járó díjat a város polgármestere nyújtja át a nyertesnek.


Alsónyék legjobb pálinka készítője

Természetesen itt is hasonló irányelvek működnek. Alsónyék legjobb pálinka készítője címet az a versenyző kapja, aki a legeredményesebb ezen a versenyen.


Gyermely legjobb pálinka készítője

Az első és talán egyetlen olyan település ahonnan legalább 5 nevező indul a versenyen, így ő közülük is kiválasztásra kerül a legjobb párlatkészítő.

A legeredményesebb Magánfőző

Ezért a címért csak a magánfőzésben készült, nevezett italok indulhatnak. Odaítéléséről a szakmai zsűri segítségével a Magyar Magánfőzők Pálinka Egyesületének Elnöke adja át a vándorkupát.


A legeredményesebb Bérfőző

Nyilvánvalóan az esély egyenlőség alapján, amennyiben a magánfőzők közül is kiválasztjuk a legjobbat, akkor a bérfőzők közül is meg kell tenni ezt. A szakmai zsűri segítségével kapja meg a díját.


A legeredményesebb Kereskedelmi főzde

A pálinka szakmai palettájának harmadik szegmense is megjelenik a versenyen, így nekik is ki jár ez a díj. A szakmai zsűri és a versenyigazgató döntése alapján kerül odaítélésre.


Mind a nyolc különdíj odaítélése a verseny csúcspontja kell, hogy legyen. Fontos szerepe van abban, hogy a következő versenyen még nagyobb elánnal jelenjenek meg a versenyzők italaikkal, látva, hogy érdemes nevezni, hiszen igen értékes jutalmakat lehet elérni túl egy sima oklevélen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése