Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2016. április 20., szerda

VII. Vas Megyei Nyílt Pálinka- és párlatverseny 2016.



Nevezési felhívás!
VII.
Vas Megyei Nyílt Pálinka- és párlatverseny

Kedves Pálinkakedvelő és Pálinka előállító Barátaink!

Az idei évben ismételten megrendezésre kerül immár hagyományosan a Vas Megyei Nyílt Pálinka- és párlatverseny. A verseny az eddigi hagyományok folytatásaképpen idén is nemzetközi megmérettetés keretében kerül lebonyolításra.

A verseny kiírója, rendezője: Vas Megyei Pálinkaverseny Egyesület

A verseny nyílt bírálatára 2016. június 3-án kerül sor, a Szombathely, Fő tér 24/a. szám (Belső Uránia udvar) alatti címen.                                                              
A versenyezni kívánt tételek beküldési határideje: 2016. június 2. (csütörtök) 12:00 óra.

Versenykategóriák:

A nevezési lap a Vas Megyei bérfőzést végző szeszfőzdékben, vagy a verseny témafelelőseivel történő egyeztetést (30/3008155; 20/9373236; 30/9573111) követően vehető át, de kérésre elektronikus úton is igényelhető. A nevezési lap, valamint a fontos tudnivalók a verseny hivatalos honlapján a www.vasmegyeipalinkaverseny.hu oldalon elérhetők.

A versenyen indulóknak pálinka, párlat fajtánként egy liter versenytételt - 2 * 0,5 literes palackban - kell eljuttatniuk az Egyesület részére.
A versenytételek átvétele a 9700 Szombathely, Széll K. u. 22. szám alatt történik. Posta vagy futárposta esetén a 9700. Szombathely, Széll K. u. 24. címre kell megküldeni tételeket.
Nevezési díj: 1.000 Ft/versenyző

Egy versenyző tetszőleges számú pálinkával, párlattal indulhat.  A versenytételek eredetét igazolni kell!
Az eredmények kihirdetéséről valamint a díjak átadásáról a Vas Megyei Pálinkaverseny Egyesület - mint a versenyt kiíró, egyben rendező nonprofit egyesülés - honlapján találhatóak információk.
Eredményes versenyt kíván a szervező bizottság!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése