Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2014. május 26., hétfő

III. Jászsági Pálinkamustra – Jászkisér



VERSENYKIÍRÁS


            A verseny célja: házi fogyasztásra főzetett pálinkák megmérettetése, a minőségi pálinka,-mint hungarikum- kulturált fogyasztása, népszerűsítése.
A verseny fővédnöke: Jakab István a MAGOSZ elnöke
Védnöke: Pócs János a Jászság országgyűlési képviselője
            Nevezési feltételek: a nevezett ital mindenféle paraméterekben meg kell, hogy feleljen a törvényi szabályzatban előírtaknak (2008. évi LXXIII.tv.). Nevezés és a pálinka minták (0,5 literes átlátszó üvegben) személyes leadása a helyszínen 2014. június 6-án 14 órától 18 óráig.
Postai úton a Jászkisériek Baráti Egyesülete 5137. Jászkisér, Kossuth tér 10. címre.
Az üvegre felragasztott címkén fel kell tüntetni a nevezettnek: nevet, pontos címet, fajtát, évjáratot, ha a pálinka nem fehér, akkor az érlelési módot (hordós, ágyazott-friss gyümölcsre vagy aszalványra).
Nevezési díj: mintánként 500 Ft, egy minta mennyisége 0,5 liter ( fehér üvegben)
Átutalás esetén a minta (mintánkénti) összeget: a Jászkisériek Baráti Egyesülete számlájára kérjük átutalni.A számla száma: 69400434-10000214 Az utalás beérkezési ideje: 2014. 06.05.
A közlemény sorban kérjük feltüntetni a versenyző nevét.
            Ünnepélyes eredményhirdetés: 2014. június 7. 19 órakor
A verseny nagydíjas pálinkája a „Jászok Pálinkája 2014.” nevet kapja, mely a
Jász Világtalálkozó ünnepi itala lesz!
A versenyt a Jászkisériek Baráti Egyesülete rendezi. Információ: https://www.facebook.com/jaszsagipalinkamustra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése