Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2012. szeptember 11., kedd

I. Nógrád megyei Pálinka és Párlatverseny 2012.


 I. Nógrád megyei Pálinkaverseny 2012.


Ismét célegyenesbe érkezett egy országos pálinka verseny, még pedig az I. Nógrád megyei, amelyen pincészetünk 10 pálinkával pályázott. Természetesen a verseny tisztasága és titoktartás miatt konkrét eredményeket a nevezők nem tudhatnak meg csak a díjkiosztón. Ami azonban nyilvánvaló, hogy megtörtént a 289 db minta bírálata és az eredmények értékelése. Nagy vonalakban azonban elárulták a rendezők, hogy milyen volumenű eredmények születtek. 179 érmes és 11 champion díjas eredmény keletkezett. Ez azt jelenti, hogy minden kategóriában lett legjobb pálinka.



Az érmek megoszlása:
Arany: 34 db
Ezüst: 75 db
Bronz: 70 db


A mai napon meg is érkeztek a meghívók a fesztiválra és a VIP belépők. Mellesleg azért fel is hívtak bennünket, hogy érdemes mindenképpen részt vennünk díjkiosztón, mert születtek érmes eredményeink. Nem is szándékozunk kihagyni, sőt 10 fővel fogunk felindulni Palócföldre, hogy ott együtt ünnepeljük a Magyar Pálinka Napját.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése