ÖSSZESÍTETT
NEVEZÉSI LAP
Az
I. BAJMOKI BOR ÉS PÁLINKA
ÉS PÁRLATVERSENYRE
2018. 06. 17.
Név: MUTH PÁLINKA ÉS BORPINCE
Cím: 7149 BÁTA, FŐ UTCA 36
Telefon: 06-70/3387-165
E-mail cím: willhar@citromail.hu
Nevezett pálinkák száma: 12 db
Nevezett borok száma: 6 db
Versenypálinkák:
Nevezett pálinkák
száma:
|
Fajtája (lehetőleg
gyümölcsfajta megjelöléssel)
|
Évjárata
|
Alkoholfok
|
Pálinka főzésének
helye
(pálinkafőzde
neve, címe)
|
1
|
Mariska Őszibarack Natúr
Muth József
|
2017.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
2.
|
Starking Alma Érlelt
Muth József
|
2017.
|
42%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
3.
|
Fekete Vadbodza Natúr
Muth József
|
2017.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
4.
|
Muscat Ottonel Szőlő Natúr
Muth József
|
2016.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
5.
|
Zenit Borpárlat Natúr
Muth József
|
2017.
|
42%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
6.
|
Fehér Borseprő Natúr
Muth József
|
2017.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
7.
|
Csacsanszka Lepotica Szilva
Muth József
|
2017.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
8.
|
Kékfrankos Törköly Natúr
Muth József
|
2016.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
9.
|
Fertődi Málna Ágyas
Muth József
|
2017.
|
44%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
10.
|
Spanyol Narancs Ágyas
Muth József
|
2018.
|
40%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
11.
|
Orange Sütőtök Érlelt
Muth József
|
2017.
|
40%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
12.
|
Dió Likőr
Muth József
|
2018.
|
26%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
Versenyborok:
|
||||
1.
|
Fehér Házasítás bor
Muth József
|
2017.
|
13%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
2.
|
Irsai Olivér fehér bor
Muthné Katona Mária
|
2017.
|
13,5%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
3.
|
Muscat Ottonel
Muthné Katona Mária
|
2017.
|
12,5%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
4.
|
Rozé Házasítás bor
Muthné Katona Mária
|
2017.
|
14%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
5.
|
Cabernet Sauvignon
Muth József
|
2017.
|
13,0%
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
6.
|
Vörös Házasítás bor
Muth József
|
2017.
|
13,5
|
Muth Pálinka és
Borpince
|
Beküldési határidő: 2018. JÚNIUS
16.
Dátum: Báta,
2018. június 15.
………………………
Aláírás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése