ÖSSZESÍTETT
NEVEZÉSI LAP
A
II. BÁTASZÉKI IPAROS PÁLINKA
ÉS PÁRLATVERSENYRE
2017. 05. 06.
Név: MUTH PÁLINKA ÉS BORPINCE
Cím: 7149 BÁTA, FŐ UTCA 36
Telefon: 06-70/3387-165
E-mail cím: willhar@citromail.hu
Nevezett pálinkák száma: 16 db
Versenypálinkák:
Nevezett pálinkák
száma:
|
Fajtája (lehetőleg
gyümölcsfajta megjelöléssel)
|
Évjárata
|
Alkoholfok
|
Pálinka főzésének
helye
(pálinkafőzde
neve, címe)
|
1
|
Starking Alma Érlelt
Muth József
|
2017
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
2
|
Bereczki Birsalma Natúr
Muth József
|
2017
|
44%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
3
|
Csacsanszka Radna Szilva Natúr
Muth József
|
2017
|
44%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
4
|
Mézes Rózsa Kajszibarack Érlelt
Muth József
|
2017
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
5
|
Otelló Szőlő Natúr
Muth József
|
2017
|
44%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
6
|
Rizlingszilváni Törköly Érlelt
Muth József
|
2016
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
7
|
Fertődi Málna Érlelt
Muth József
|
2017
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
8
|
Honey Szamóca Natúr
Muth József
|
2017
|
44%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
9
|
Irsai Olivér Bor Érlelt
Muth József
|
2016
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
10
|
Mákos Meggy Ágyas
Muth József
|
2017
|
40%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
11
|
Bodzavirágos Cseresznye Natúr
Muth József
|
2017
|
44%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
12
|
Erdei Faeper Érlelt
Muth József
|
2017
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
13
|
Fűszer Paprika Érlelt
Muth József
|
2017
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
14
|
Zöld Dió Likőr
Muth József
|
2017
|
36%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
15
|
Barna Füge Ágyas
Muth József
|
2016
|
40%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
16
|
Rozé Borseprő Érlelt
Muth József
|
2017
|
42%
|
Muth Pálinka és Borpince
Báta, Fő u. 34.
|
Beküldési határidő: 2017. május 5.
Dátum: Báta,
2017. április 30.
………………………
Aláírás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése