Köszöntés

Istenhozta virtuális oldalamon! Vegyen részt a valóságban is egy rendhagyó barangoláson a borok, a pálinkák, a likőrök világában! Minden pénteken este pálinka kóstolói tréninget tartok, várom a jelentkezéseket. Ha tetszett, amit itt látott, keressen fel e-mailban: willhar@citromail.hu, vagy telefonon: 06-70/3387-165 Immár a Facebookon is elérhetők vagyunk a https://www.facebook.com/Muthpince oldalon. Jelöljenek ismerősnek bátran.

2015. október 10., szombat

Cabernet franc Szőlő Natúr Törkölypálinka 2014.



 


A versenyek többségére pincészetünk nem csak egy itallal nevez be, hanem igyekszünk egy bizonyos termék palettát bemutatni, illetve lebíráltatni, ezzel is érzékeltetve, hogy milyen széles spektrumot igyekszünk átfogni italainkkal. Mivel pincészetünk a szekszárdi borvidékhez tartozik nyilvánvalóan a szőlő, mint gyümölcs fontos szerepet tölt be termékeink között. Ha a borvidék borai jók, akkor ebből nyilvánvalóan következik, hogy a belőlük készült pálinka feldolgozások sem lehetnek rosszak. A Cabernet franc szőlő alap gyümölcsnek számít a mi dombjaink lankáin, így a belőle készült törkölypálinka is kimagaslóan jó terméket sejtetett, amelyet a neki ítélt díjazás is alátámasztott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése