Adventi Királyleányka Pálinka
Királyleányka fehér szőlő bogyózott törkölyéből készült borseprő hozzáadásával. A szőlő négy órás áztatás után került kipréselésre, majd az így keletkezett törköly műanyag kádban került elhelyezésre, alapos tömörítés után némi víz locsolásával. Ezt követően légmentesen lezárásra került és a törköly így forrt meg. 2009. november 27.-én került felbontásra és kifőzésre a Sabeikow és Társa KFT. bátai szeszfőzdéjében. Az 50 fokos ital kiválóan visszaadja a szőlő aromáját. Érlelése üveg edényekben történik palackozva. Korlátozott mennyiségben kostólható.
Királyleányka fehér szőlő bogyózott törkölyéből készült borseprő hozzáadásával. A szőlő négy órás áztatás után került kipréselésre, majd az így keletkezett törköly műanyag kádban került elhelyezésre, alapos tömörítés után némi víz locsolásával. Ezt követően légmentesen lezárásra került és a törköly így forrt meg. 2009. november 27.-én került felbontásra és kifőzésre a Sabeikow és Társa KFT. bátai szeszfőzdéjében. Az 50 fokos ital kiválóan visszaadja a szőlő aromáját. Érlelése üveg edényekben történik palackozva. Korlátozott mennyiségben kostólható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése